"Zie in FC Utrecht nog wel de nieuwe nummer zes van de Eredivisie"

FC Utrecht won zondag op bezoek bij Sparta Rotterdam. De Domstedelingen boekten een 1-2 overwinning. Tom Staal proefde de sfeer bij de Sparta-fans.

Vooraf waren de Rotterdammers nog vol vertrouwen. "FC Utrecht, alsjeblieft zeg. Die kunnen er helemaal niks van", zegt een fan tegen Veronica Offside. Presentator Tom Staal zegt dat FC Utrecht wel van Ajax won: "Ja, wie niet?" Een ander zegt: "FC Utrecht, tja, die zitten er nog niet heel lekker in, hè?"

Sparta-watcher Tim Reedijk van het Algemeen Dagblad kijkt er wat anders tegenaan. "Ik zie in FC Utrecht nog wel de nieuwe nummer zes van de Eredivisie. Ik denk dat Sparta zesde staat, omdat de rest tegenvalt. Vorig seizoen hadden ze Van Crooij, Saito is nu geblesseerd en de backs waren beter dan deze backs", aldus Reedijk.

Na de wedstrijd is de sfeer bij de Sparta-supporters ook omgeslagen. "Het is altijd hetzelfde met dat FC Utrecht", zegt iemand. "Het is gewoon een kutwedstrijd!", zegt iemand anders. "Gefeliciteerd FC Utrecht", zegt een sportieve fan tot besluit van de dag.

Lees meer:
0 reacties