Zakaria Labyad: "Iedereen keek van: 'wat is er aan de hand'"

In de nasleep van de confrontatie met Ajax deelt Zakaria Labyad een opmerkelijk moment uit de kleedkamer van FC Utrecht. Een verrassende uitspraak van coach Ron Jans legde de nadruk op de uitdagingen die voor hen liggen.

Labyad deelt een opvallend moment uit de kleedkamer van FC Utrecht na de wedstrijd tegen Ajax. Ron Jans liet de spelers schrikken met de woorden: "Jongens, we hebben een probleem" zegt Labyad in gesprek met FC Utrecht TV. "Iedereen keek van: 'wat is er aan de hand', maar hij gaf gewoon aan dat we de aankomende wedstrijden ook moeten winnen. Allereerst zaterdagavond bij Fortuna uit."

Na een zware wedstrijd tegen Ajax, waarbij de spanning tot het laatste fluitsignaal aanhield, halen de spelers nu opgelucht adem. Toch zullen ze ook tegen Fortuna weer volle bak moeten presteren. "Ik hoop dat het een wat makkelijkere wedstrijd wordt dan tegen Ajax. Met name dat we de tegenstander niet zo terug laten komen."

Labyad, die voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis stond, zit lekker in zijn vel. "Ik voel me nu eindelijk fit. Dat kan ik ook zien in mijn trainingen en in mijn wedstrijden" deelt hij met een glimlach op zijn gezicht.

Lees meer:
0 reacties