Wisselbeleid Jans gekraakt: "Die gaat het nooit doen, ongelofelijk"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

FC Utrecht verloor woensdagavond met 2-1 van Feyenoord. Hierdoor gaan de Rotterdammers naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Valentijn Driessen was aanwezig, maar heeft niet genoten. Hij zag dat Feyenoord fysiek vermoeid was en was niet tevreden over het wisselbeleid van FC Utrecht.

Driessen laat weten aan De Telegraaf: "Op het laatst zag je dat Hartman neerstortte, die was gewoon total loss en dat was ook niet zo heel vreemd. In vier maanden 24 wedstrijden en FC Utrecht pas 18... Daar had ik wel iets meer van verwacht. Die lieten echt helemaal niets zien. Zij hebben dan een ongeslagen reeks van negen wedstrijden. Dan verwacht je wel dat er iets meer vertrouwen in de ploeg zit, maar daar helemaal niks van gezien. De tweede helft was de slechtste helft die ik dit half jaar gezien heb."

Over de Utrechters heeft Driessen nog meer te melden. "FC Utrecht werkelijk schandalig, laf ook. Helemaal geen enkel initiatief nemen ook in de tweede helft. Kom je vlak voor rust op 2-1 en dan zie je toch dat Feyenoord op zijn tandvlees loopt? Dan geef je gas, maar nee. Helemaal niets. En dan kom je met Labyad terwijl je Seuntjens op de bank hebt. Die gaat het nooit doen, die trekt dit soort wedstrijden niet uit het vuur voor je. Seuntjens is een onvoorspelbare voetballer, daar kan wel wat gebeuren. Maar het wisselbeleid? Ongelofelijk", aldus Driessen.

Bij de thuisploeg zag Driessen dat ze niet in de flow zitten. "Bij Feyenoord zie je gewoon dat veel spelers de vorm niet hebben. Het is sinds die wedstrijd thuis tegen Atlético is het alleen maar bergafwaarts gegaan. De spelers hebben gewoon moeite om die intensiteit drie, vier maanden te brengen. En dan kan Feyenoord ook kwetsbaar worden. Alleen met een tegenstander als FC Utrecht heb je niks te vrezen."

Lees meer:
0 reacties