Wint FC Utrecht van Ajax? Dan keert UUUnibet 4x (!) je inzet uit

Ron Jans
Ron Jans Foto: © NESimages

FC Utrecht neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Ajax, de nummer zestien van de Eredivisie. Denken jullie dat de ploeg van trainer Ron Jans gaat winnen in de Galgenwaard? Dan keert Unibet maar liefst 4 keer (!) je inleg uit!

Bij een gelijkspel (3.95) kun je ook veel geld verdienen. De club uit Amsterdam wist dit seizoen slechts één keer te winnen en dat was in eigen huis tegen promovendus Heracles Almelo. De positie van trainer Maurice Steijn staat dan ook flink onder druk. Desondanks wordt Ajax wel gezien als de favoriet, want een zege van de bezoekers levert 1.93 keer je inzet op.

Mats Seuntjens heeft tot nu toe veel pech met ballen op de paal of lat, maar gaat Seuntjens zondag eindelijk scoren (6.10) namens en in Utrecht? Dan keert de bookmaker ruim 6 keer je inzet uit! Ook met een goal van Bart Ramselaar (3.75), Anthony Descotte (3.95) of Zakaria Labyad (4.40) kan je flink cashen! Durf jij een gokje te wagen? Zet dan in op een treffer van Boussaid (11.00) of Bozdogan (11.00). Met een doelpunt van Mike van der Hoorn (13.00) of 'good old' Mark van der Maarel (18.00) kan het helemaal een HEERLIJKE zondag worden.

Lees meer:
0 reacties