Willem Janssen terug bij FC Utrecht: "Weer het vuile werk doen"

Willem Janssen na zijn goal
Willem Janssen na zijn goal Foto: © Pro Shots

Willem Janssen vond zijn kantoorbaan bij VVV-Venlo niks, dus keerde hij onlangs terug bij FC Utrecht. Ditmaal in de rol van individuele trainer.

Tegenover het clubkanaal geeft hij aan: "Je hebt hier negen jaar gezeten. Dit voelt weer echt als thuis en deze rol in het veld past veel beter bij mij. Dat is leuker dan op kantoor zitten. Het vuile werk weer een beetje doen. Daar ben ik nooit vies van geweest natuurlijk."

Jacob Mulenga, zijn oud-ploeggenoot bij FC Utrecht, heeft ook een trainersrol gekregen. Janssen vindt niet dat zij met hun ervaring op het veld een streepje voor hebben op de rest. "Wij weten wat er gevraagd wordt van een FC Utrecht-speler, maar dat weet de rest van de staf ook. Of het nou Willem Janssen, Jacob Mulenga of Rob Penders is, we zijn allemaal maar bezig met één ding en dat is het elftal beter maken. Ik ben altijd een fanatiek baasje geweest, dat zal ik her en der wel moeten temperen als trainer. Dat ik in ieder geval flink bezig ben hoeft niemand over te twijfelen."

Lees meer:
0 reacties