Willem Janssen keert terug bij FC Utrecht: "Die kans krijg ik nu"

Willem Janssen
Willem Janssen Foto: © Pro Shots

Willem Janssen verruilt VVV-Venlo per direct voor FC Utrecht. De technisch manager van de Limburgers keert terug bij zijn oude club, waar hij aan de slag gaat als individueel trainer bij het eerste elftal.

Janssen begon vorig seizoen als technisch manager in De Koel, nadat hij stopte met zijn actieve voetballoopbaan. Nu keert hij vroegtijdig terug bij FC Utrecht, dat met VVV-Venlo overeenstemming heeft bereikt om het contract in Limburg te beëindigen.

"Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat de rol van technisch manager minder bij me past dan ik had verwacht en dat heeft veel impact gehad op mij en mijn gezin", zegt Janssen op de officiële website van VVV-Venlo. "Daarom heb ik na lang nadenken besloten dat ik mijn carrière een vervolg wil geven in het trainersvak en die kans krijg ik nu bij FC Utrecht."

"Het was zeker geen makkelijke keuze om VVV te verlaten, want ondanks dat het voor mezelf een moeilijk jaar was, kijk ik wel terug op een hele mooie tijd waarin ik bijzonder prettig heb samengewerkt met iedereen binnen de club", vervolgt Janssen. "Ik wil VVV dan ook heel erg bedanken voor de kans die ik hier heb gekregen en wens de club uiteraard alle succes voor de toekomst."

Lees meer:
0 reacties