Willem Janssen bezig aan afscheidstournee: "Alles eruit persen"

Willem Janssen is bezig aan zijn afscheidstournee als profvoetballer. Dit doet hij, sinds Rick Kruys aan het roer staat, weer als basisspeler van FC Utrecht. Zondag staat de uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma.

Janssen is onder de indruk van de formatie van Arne Slot. "Ik denk dat Feyenoord een goed seizoen heeft. Ze hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt als team en spelen ook echt als een team. Je ziet dat er veel structuur zit, daarom denk ik dat ze op meerdere fronten nog meedoen om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie en natuurlijk de halve finale van de Conference League."

Janssen speelt sinds de aanstelling van Rick Kruys weer in de basiself van FC Utrecht. Een mooie manier om afscheid te nemen van het profvoetbal. "Rick weet wat hij aan me heeft en daarnaast moet je het altijd laten zien. Ik denk dat ik het op de training altijd laat zien. Gelukkig heeft Rick er de laatste wedstrijden voor gekozen om me op te stellen. Dat is een fijn gevoel als een trainer dat in je ziet."

Wel ziet de aanvoerder in dat hij zichzelf wellicht een andere houding heeft aangemeten in de periode dat hij niet speelde. "Je hebt je rol in de groep, maar het is wel anders. Daar hebben we goede gesprekken over gehad en ik probeer tot de laatste wedstrijd alles eruit te persen wat er in me zit", zegt een gemotiveerde Janssen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 2 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
FC Utrecht -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Utrecht -
-
AZ -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Sparta Rotterdam -
za 29 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
8 RKC Waalwijk 7 5 9
9 FC Utrecht 7 -1 9
10 Excelsior 7 -8 9
11 NEC 7 2 8
Bekijk de hele stand