Wijnstekers wijst: "Daarmee heeft hij een streepje voor op Barkas"

Vasilis Barkas stopt een penalty
Vasilis Barkas stopt een penalty Foto: © Pro Shots

Vasilios Barkas was zaterdag belangrijk voor FC Utrecht. De doelman stopte een penalty in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard en hield zo de nul in het uiteindelijke 0-0 gelijkspel.

Ondanks die heldenrol geeft Ben Wijnstekers de voorkeur aan Lars Unnerstall onder de lat in zijn Elftal van de Week. "Lars Unnerstall van FC Twente staat op doel. Het lijkt wel of hij altijd tegen Feyenoord geweldig keept. Al vind ik hem sowieso altijd een sterke, rustige keeper, met geweldige reflexen."

"Nu hield hij er ook twee zekere goals uit in een topduel en daarmee heeft hij een streepje voor op andere uitblinkers als Barkas (FC Utrecht, red.) en Schendelaar (PEC Zwolle, red.)", legt de oud-international uit in De Telegraaf. Voormalig FC Utrecht-speler Luuk Brouwers scoorde tweemaal namens SC Heerenveen en blonk daarmee uit. "Luuk Brouwers van SC Heerenveen staat op het middenveld door zijn twee goals tegen Heracles."

"Dat is leuk voor Heerenveen en voor Kees van Wonderen, want het was daar wel twee voor twaalf. Brouwers geeft ze weer wat vertrouwen op deze manier", zegt Wijnstekers, die in zijn elftal ook een plekje heeft voor Bas Dost. "Bas Dost van NEC is de spits, voor zijn geweldige goal en assist tegen AZ, maar natuurlijk ook als steun in de rug. Wat zag dat er eng uit, zeg. En wat is iedereen geschrokken. Ik hoop op een goed herstel voor hem en dat hij snel maar in goede gezondheid mag verkeren."

Lees meer:
0 reacties