Vrijwilliger Cyriel Haggenburg overleden op 69-jarige leeftijd

FC Utrecht-logo op Stadion Galgenwaard
FC Utrecht-logo op Stadion Galgenwaard Foto: © Pro Shots

Vrijwilliger Cyriel Haggenburg is overleden op 69-jarige leeftijd, zo meldt FC Utrecht maandag op de officiële website. Haggenburg was sinds begin deze eeuw verbonden aan FC Utrecht als vrijwilliger en vervulde verschillende functies.

"Utrechter Haggenburg, wiens wieg stond in Oog in Al, vervulde zijn taken als vrijwilliger bij FC Utrecht met ontzettend veel plezier", valt er te lezen. "Dat hij er lol in had, was bepaald geen geheim: getooid met een aanstekelijke glimlach was hij de nodige uren per week te vinden op Sportcomplex Zoudenbalch en in Stadion Galgenwaard. De in Overvecht woonachtige Haggenburg maakte met de mensen die hij trof graag een praatje – vaak over zijn geliefde FC Utrecht."

"Voorafgaand aan de wedstrijden van de jeugdteams van FC Utrecht zal deze week een minuut stilte worden gehouden. Ook dragen de spelers van de jeugdploegen van de Utrechtse FC rouwbanden. Vanavond (maandag) wordt voorafgaand aan Jong FC Utrecht – Willem II in Stadion Galgenwaard ook stilgestaan bij het overlijden van Haggenburg, waar ook zondag als FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles speelt aandacht aan wordt besteed."

Lees meer:
0 reacties