Vriends: "Met hen hebben we ook nog een appeltje te schillen”

Bart Vriends
Bart Vriends Foto: © Pro Shots

Bart Vriends draait met Sparta Rotterdam een superseizoen en bereidt zich voor op de play-offs. De nummer 6 van de Eredivisie Sparta neemt het in de eerste wedstrijd op tegen FC Utrecht.

Sparta verloor dit seizoen beide keren van FC Utrecht en is uit op revanche, zo vertelt Bart Vriends het Algemeen Dagblad. "De tegenstander zal ook voelen dat het verdomd vervelend is om tegen het Sparta van dit seizoen te spelen. We hebben heel veel wapens in handen om een wedstrijd over de streep te trekken. De duels met Utrecht waren taai, die waren niet onze beste van het seizoen, dus het is ook één van de tegenstanders met wie we nog een appeltje te schillen hebben."

Waar het vroeger anders was, zou Sparta bij verlies tegen Utrecht een minder bevredigend gevoel overhouden aan het seizoen. "Dat is de nieuwe realiteit. Het is heel tof om met deze groep onderdeel te zijn van zo’n bijzonder seizoen. Als er dan een jaar is dat alles klopt, wil je dat ook verzilveren. Je wil een kroon op het werk. Al is dat natuurlijk voor een deel al gelukt met de zesde plek, met zo veel punten."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand