Viergever vol vertrouwen richting Ajax: "Weten wat we kunnen"

Nick Viergever heeft alle vertrouwen in een goed resultaat in de uitwedstrijd bij Ajax. Dat vertelt hij tegenover FC Utrecht TV.

De verdediger geeft aan dat het goed gaat maar dat ze nog meer willen. “We zijn bezig met een hele goede reeks. Er gaan heel veel dingen goed, alleen wil je nog verder stijgen op de ranglijst. Je wilt beter worden als team zijnde. Je wilt het langer volhouden. Het is alleen maar goed dat we die honger hebben en niet tevreden zijn met wat we nu laten zien.”

Daarom denkt Viergever ook dat de Domstedelingen niets te verliezen hebben bij de Amsterdammers. “We hebben daar niks te verliezen. We weten wat we kunnen en wat we moeten laten zien om daar resultaat te halen. Zeker door fases die we in topwedstrijden hebben gezien, krijg je de overtuiging dat het kan en dat je het lang kan volhouden”, besluit hij.

Viergever speelde tussen 2014 en 2018 88 wedstrijden voor Ajax. In 2022 kwam hij bij FC Utrecht. Ajax-FC Utrecht wordt zondagmiddag gespeeld. De aftrap is dan om 12:15 uur.

Lees meer:
0 reacties