Viergever blij: "Als dat goed zit, waarom dan niet verlengen"

Aanvoerder Nick Viergever heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd. Hiermee is de verdediger tot medio 2025 te zien in het shirt van de Domstedelingen. Bij FC Utrecht TV heeft Viergever zelf gereageerd op zijn contractverlenging. 

"Ik ben er heel blij mee", begint Viergever. 'Één jaar erbij, het voelt goed. Zoals het nu gaat gaan we door volgend jaar. De eerste maanden van het seizoen waren niet zoals je wil als voetballer, maar de laatste maanden zit er echt een stijgende lijn in als team zijnde en zelf als speler ga je daar ook in mee. Dan ben je ook een stuk positiever."

"Het leeft hier ook meer nu", gaat hij verder. "De uitvakken die vol zitten, thuis is het uitverkocht en er hangt een hele mooie sfeer. De resultaten helpen natuurlijk ook mee, ook met hoe het team functioneert en draait. Hoe we dingen als een groep doen dat voelt gewoon goed, ik ga elke dag blij naar de club toe. Als dat gevoel goed zit, waarom dan niet verlengen."

"Tuurlijk heb je het met teamgenoten over dat soort dingen. Zeker als het goed gaat met het team, dan wil je dat bij elkaar houden. We zijn een goede groep die elke week willen verbeteren met de trainers erbij en in dat proces ga ik graag mee. Voetbal is nog steeds alles voor mij, ik denk en praat er elke dag nog met plezier over. Het is de rooie draad in mijn leven, dat wil ik zo lang mogelijk blijven doen. Ik ben hongerig om hier nog resultaten te behalen."

"Toen ik hier kwam was mijn doel om Europees voetbal te behalen. Dat is gewoon een mooi iets als voetballer, die doelstelling is er zeker. Dit seizoen zitten we in een goede positie, maar we moeten nog keihard er voor werken de laatste weken", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand