Viergever baalt van uitschakeling: "Helaas mocht het niet zo zijn"

Nick Viergever bedankt het publiek
Nick Viergever bedankt het publiek Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht is uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. Feyenoord bleek woensdagavond in De Kuip met 2-1 te sterk. Nick Viergever sprak na afloop met ESPN.

"Ik denk dat we goed begonnen. In de eerste minuten kregen we met Boussaid een kansje. Daarna stond het redelijk", zegt de verdediger. Viergever vervolgt: "Met Feyenoord moet je veel keuzes maken, dat is lastig. Ze proberen je een beetje uit elkaar te trekken, dat gebeurde ook wel. Daardoor werden ze gevaarlijk en uiteindelijk scoren ze verdiend."

Feyenoord kwam er een aantal keer goed door, maar er waren ook momenten dat FC Utrecht op de counter gevaarlijk kon worden. "Maar dan kom je met 2-0 achter, dan voelt het best kansloos. Dan kom je goed terug in de wedstrijd, met Souf (Souffian El Karouani, red.) die er een paar keer goed op klapte. Dan maak je de 2-1, dan is alles mogelijk. Je blijft lang in de wedstrijd. Met Ryan Flamingo kregen we nog een grote kopkans. Met een beetje geluk maak je de gelijkmaker", zegt Viergever.

"In de tweede helft was het geloof er zeker bij ons. We krijgen een schietkans, die gaat er niet in. Je blijft lang in de wedstrijd. Op het einde proberen we nog alles of niets, maar helaas mocht het niet zo zijn", baalt de captain.

Lees meer:
0 reacties