Viergever: "AZ is een mooie gelegenheid om ons klaar te stomen"

Nick Viergever juicht
Nick Viergever juicht Foto: © Pro Shots

Nick Viergever ziet de wedstijd als AZ als mooie voorbereiding voor de play-offs. Hoewel er voor FC Utrecht weinig nog op het veld staat, verzekert de verdediger dat ze er vol voor zullen gaan. 

Viergever heeft zin in de komende weken, nu de knikkers echt verdeeld gaan worden, maar erkent ook dat het zwaar is. "We zitten in het slot van een lang seizoen, dat is mentaal en fysiek altijd pittig. We moeten zorgen dat alles weer dezelfde kant op wijst en de scherpte er weer is", vertelt hij aan RTV Utrecht. "We hebben dat deze week goed ingevuld en zijn klaar voor het weekend."

FC Utrecht is al zeker van play-off, maar in Alkmaar rustig aan doen met oog op volgende week gaat er bij Viergever niet in. "We spelen nog ergens voor, we hebben bepalen doelen als team", legt de aanvoerder uit. "AZ is een mooie tegenstander, die spelen ook nog ergens voor. Wat dat betreft draait de wedstrijd, tegen een topploeg, wel ergens om. We kunnen laten zien wat we waard zijn. Het is een mooie gelegenheid om je klaar te stomen voor donderdag."

Lees meer:
0 reacties