VIDEO | Bas Nijhuis vertelt over blessure: "Die viel op mijn arm"

Bas Nijhuis kan de komende weken niet in actie komen vanwege een blessure en daardoor moet hij zaterdagavond onder andere de wedstrijd FC Utrecht - Go Ahead Eagles aan zich voorbij laten gaan. De arbiter gaf vanuit Enschede tekst en uitleg over de opmerkelijke oorzaak.

"Ik sprak gisteren (dinsdag, red.) Gertjan Verbeek en ik zei: ik wil nog graag bomen kappen", liet hij woensdagavond weten bij Vandaag Inside. "Toen zei Gertjan Verbeek: dat kan nog tot 15 maart, want dan mag het niet meer in verband met de bloei en het nieuwe seizoen. Dus ik denk: dan ga ik er morgen (woensdag, red.) even mee bezig. Maar er rolde een boomstam weg en die viel op mijn arm, dus dat was even pijnlijk", geeft Nijhuis toe.

De scheidsrechter uit Overijssel is overigens blij dat er woensdag massaal gestemd is op 'BBB' van Caroline van der Plas. "We hebben op haar gestemd, net als 1/3 van Overijssel", legt hij uit. "Ik ben echt super trots op haar, maar ook gewoon vanwege de standpunten waar ze voor staat", besluit Nijhuis, die vanwege zijn arm nog wel geopereerd moet worden en enkele weken uit de roulatie is. Maandag schuift hij wel weer aan bij Vandaag Inside.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand