Victor Jensen met een big smile: "Heb mezelf kunnen laten zien"

Vrijdagavond heeft FC Utrecht drie punten behaald tegen Heracles Almelo. Victor Jensen werd de held van de wedstrijd met een laat doelpunt in Stadion Galgenwaard.

"Ik ben super blij", zegt Jensen lachend voor de camera in gesprek met FC Utrecht TV. Jensen gaat verder: "Met de overwinning vooral, maar natuurlijk ook mijn doelpunt. "Ik geef altijd alles en wil altijd het team helpen met een doelpunt of assist. Als je op de bank zit dan heb je iets minder tijd om dat te laten zien, maar vandaag (vrijdagavond, red.) was dat perfect."

"Het was geen beste wedstrijd", erkent Jensen. "Toen ik erin kwam ging ook niet alles perfect. Er waren wel wat slordige momenten in de wedstrijd, maar als je die ook wint dan is het toch ook weer mooi."

FC Utrecht is nu 15 duels ongeslagen. Jensen reflecteert: "Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Als ploeg hebben we natuurlijk wel hard gewerkt. We hebben veel dingen verbeterd, aanvallend en defensief. Als je in een goed ritme zit, dan is het makkelijker om wedstrijden te winnen."

Aankomende dagen sinds Jensen op de bank voetbal te kijken. "Meestal kijk ik de Deense competitie, dat vind ik wel leuk", vertelt Jensen. "Maar ik kijk ook de Eredivisie en Premier League. M'n vriendin is wat minder blij met al het voetbal, maar ik vind het toch mooi om te kijken", lacht Jensen.

Lees meer:
0 reacties