Victor Jensen: "Er is weer uitpubliek, dat hebben we wel nodig"

FC Utrecht neemt het vrijdagavond op tegen Sparta. In Rotterdam zal het uitvak weer bevolkt worden met supporters van FC Utrecht, dat kan de ploeg goed gebruiken, stelt Victor Jensen.

“Het is een traditionele club in de Eredivisie”, blikt Victor Jensen voorruit op de wedstrijd tegen Sparta. “Ze hebben veel historie en een mooi stadion. Ik heb daar een paar keer gespeeld, maar we moeten gewoon voor de drie punten gaan. Het wordt met uitsupporters gespeeld, dat hebben we wel nodig. De laatste wedstrijd tegen Vitesse hebben we ze gemist.” “Ik denk niet dat wij de zevende plaats verdienen, dus we moeten beter en dat moeten we de volgende wedstrijden laten zien”, is Barkas van menig voor de camera van FC Utrecht . “Ik voel de steun van het publiek heel erg. Ik voel me daardoor erg thuis en wil alles geven voor de club. De samenwerking met mijn medespelers is erg goed. Dat helpt ons op bepaalde momenten."

💬 "𝐈𝐤 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧 𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐦𝐞 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐢𝐧 𝐔𝐭𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭." 𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗶𝘀 𝗕𝗮𝗿𝗸𝗮𝘀 en 𝗩𝗶𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗝𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 blikken vooruit op #spautr 👇 #fcutrecht #vanuithethart pic.twitter.com/1YSqOLD6mS — FC Utrecht (@fcutrecht) February 24, 2023

Lees meer: