Van Wonderen: "Had niet het gevoel dat we veel minder waren"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen verloor zondagavond in eigen huis met 2-3 van FC Utrecht. Tot de negentigste minuut stonden de Friezen met 0-3 achter, maar door twee goals van Patrik Walemark werd de uitslag nog iets dragelijker. Trainer Kees van Wonderen was het opnieuw zoeken naar een verklaring, na een zoveelste pijnlijke nederlaag.

"Onmachtig denk ik, het oogde energieloos", begint Van Wonderen bij Omrop Fryslân. "Het wilde gewoon niet, er zat zand in de motor. Dit is ook weer zo'n wedstrijd die we verliezen, waarvan we niet het gevoel hebben dat we veel minder zijn. Er is ergens een stukje wat ontbreekt, waardoor we net die stap niet kunnen maken."

Van Wonderen denkt dat SC Heerenveen de play-offs nog kan halen. De achterstand is nu vier punten. "Het is nog heel reëel, maar geen abc-tje. We moeten ons focussen op Heracles. Als we dat winnen, hebben we drie punten en stijgen we. We hebben nog altijd zicht op de negende plek, zolang dat zo is moet je de huid zo duur mogelijk verkopen", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties