Van Wolfswinkel reageert op interesse: "Gehoord van zaakwaarnemer"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Orange Pictures

Ricky van Wolfswinkel moet het bij FC Twente al geruime tijd doen met een reserverol. De spits beschikt over een aflopend contract en wordt hier en daar in verband gebracht met andere clubs.

Geruchten koppelden Van Wolfswinkel aan een wintertransfer naar Vitesse of FC Utrecht. "Er zijn altijd wel clubs die polsen hoe het met me is. Toevallig heb ik vorige week van mijn zaakwaarnemer gehoord dat er wat interesse is, maar ik weet niet in welke mate", geeft hij toe in Voetbal International. "Ik ben daar oprecht ook helemaal niet mee bezig. Ik zou het ook heel moeilijk vinden om in de winter weg te gaan, dat heb ik nooit gedaan."

De 34-jarige spits is dik tevreden en trots bij FC Twente. "Zolang ik plezier heb, wil ik hier zeker blijven. Maar soms wordt het lastiger gemaakt", is hij eerlijk. Vrijdagavond scoorde hij als invaller twee keer tegen Excelsior, maar de wedstrijden daarvoor kon hij weinig bewerkstelligen. "Dan is het minder leuk invallen. Maar de liefhebber in mij blijft pushen en zal nooit verzaken."

Lees meer:
0 reacties