Van Wolfswinkel niet naar FC Utrecht: "Ron Jans is op de hoogte"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht is op zoek naar een aanvallende versterking in de winterstop. Bij de ploeg van trainer Ron Jans ontbreekt een echte doelpuntenmaker en dus staat een nummer negen bovenaan het wensenlijstje.

Daarbij is de naam van FC Twente-spits Ricky van Wolfswinkel gevallen. De 34-jarige aanvaller moet in Enschede genoegen nemen met een plek achter Manfred Ugalde, maar was lange tijd de eerste spits bij FC Twente onder Jans. Tussen 2009 en 2011 droeg hij daarnaast al het shirt van FC Utrecht.

"De naam Ricky van Wolfswinkel spookte al door de gedachten van de coach", laat clubwatcher Dennis van Bergen weten in het Algemeen Dagblad. "Maar de routinier heeft, ondanks zijn reserverol bij FC Twente, geen plannen om terug te keren in Galgenwaard. Daarvan is Jans op de hoogte."

"Welke 'nummer negen' wil wél, nu talent Anthony Descotte nog een poosje uit de running is?", vraagt Van Bergen zich af. "Wat vaststaat: in de zoektocht naar de ideale elf is het vinden van een 'nieuwe' Tasos Douvikas topprioriteit voor FC Utrecht."

Lees meer:
0 reacties