"Van Wolfswinkel heeft geen interesse om naar FC Utrecht te gaan"

Ricky van Wolfswinkel
Ricky van Wolfswinkel Foto: © Orange Pictures

Leon ten Voorde verwacht niet dat Ricky van Wolfswinkel naar FC Utrecht of Vitesse gaat. De journalist verzekert in De Warming-up dat daar ook nooit sprake van is geweest.

Clubwatcher Tijmen van Wissing zei eerder deze week in de Oosttribune dat hij zich kon voorstellen dat Vitesse bij Van Wolfswinkel uit zou kunnen komen. Net als FC Utrecht hebben de Arnhemmers goals nodig en heeft de spits een verleden bij beide clubs. "Dat wordt dan verbasterd in 'Van Wolfswinkel gaat naar FC Utrecht of Vitesse'", zag Ten Voorde, die berichten van bezorgde FC Twente-fans kreeg. "Als supporter hol je daar dan de hele week achteraan."

Ten Voorde denkt dat zowel FC Twente als Van Wolfswinkel geen winterse transfer zien zitten. "Het zou niet al te handig zijn van FC Twente om in de winterstop afscheid te nemen van Van Wolfswinkel", meent hij. "Hij is zo belangrijk in de groep en de sfeer is echt hun kracht. Waarom zouden ze hem wegdoen? Hij heeft vijf goals gemaakt en is gewoon van waarde voor FC Twente. Hij heeft helemaal geen interesse om naar Vitesse of FC Utrecht te gaan."

Lees meer:
0 reacties