Van Wissing lyrisch: "Een van de mooiste goals van het seizoen"

FC Utrecht won het afgelopen voetbalweekend ternauwernood van Go Ahead Eagles. De bezoekers waren misschien wel beter, maar eindigden met lege handen.

"Go Ahead speelde goed, al stonden ze na drie minuten achter. Die Lammers weer", opent Jan van Staa bij De Oosttribune van RTV Oost. Tijmen van Wissing was enthousiast: "Een van de mooiste goals van het seizoen, vond ik. Die bal van Flamingo was perfect, die loopactie van Toornsta. Ik probeer bij elke goal te analyseren wie de schuldige is, maar dit was gewoon een hele mooie goal."

Van Staa zag het wedstrijdbeeld daarna kantelen. "Daarna denk je dat FC Utrecht doordrukt maar die drukten helemaal niet door. Go Ahead kwam beter in de wedstrijd en Utrecht wist ook niet meer wat er gebeurde. Go Ahead was beter. Die speelden verder goed, prima in het balbezit. Maar dan kijk je de laatste fase en denk je: hoe kan die Bozdogan nou zo vrij staan in de zestien?"

"FC Utrecht drong de laatste paar minuten aan, maar daarvoor kreeg Go Ahead gewoon een aantal kansen die een doelpunt hadden moeten zijn. Adekanye, waarom staat hij bij afgeslagen ballen altijd bij de zestienmeter?", vraagt Van Wissing zich af. "Hij schiet op een gegeven moment een bal naast..." Van Staa: "Er komt gewoon niks van zijn voeten."

Lees meer:
0 reacties