Van Wissing: "Er kan niemand zo mooi boos zijn als René Hake"

René Hake baalde flink van de nederlaag van zijn Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht. De voormalig trainer van de Domstedelingen hoopte op wraak met de Deventenaren, maar verloor in extremis met 2-1.

"Ik weet niet of jullie dat shot van Hake zagen na afloop. Hij is heel erg zichzelf, hij vloekt. Hij smijt met een waterfles. Dan realiseert hij zich: oh nee, de camera's zijn op mij gericht. Vervolgens begint hij weer dat dopje van dat weggegooide waterflesje te zoeken. Want hij is ook een nette man. Er kan niemand zo mooi boos zijn als René Hake", opent Tijmen van Wissing in gesprek met De Oosttribune van RTV Oost.

In de Domstad mistlukte hij. "Hij moest weg bij FC Utrecht, dan komt hij met zijn nieuwe club terug. In de laatste seconde verliest hij dan de wedstrijd en dan komen er emoties op en dat mag ook. Ik zag hem zitten daar, in één moment wordt hij gewoon vijf jaar ouder."

"FC Utrecht is ook gewoon een play-off ploeg. Ze hadden ook thuisvoordeel." Hake doet het echter goed nu in Deventer. "Laatst hadden we Gert-Jan Verbeek aan tafel. Hake stond met Twente twaalfde en Verbeek heeft het gewoon afgebroken. Twente degradeerde. Maar het ging meer om uitstraling. Hake heeft geleerd, want je hoort hem uitspreken dat ze voor de play-offs moeten gaan."

Lees meer:
0 reacties