"Van Ten Hag werd iedereen gek in de organisatie van FC Utrecht"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

In de kakelverse podcast van FC Afkicken ‘De Beslissers’ zijn Wilco van Schaik en Frans van Seumeren te gast. Beide heren vertellen mooie anekdotes over hun tijd bij FC Utrecht.

Van Schaik: “Nadat ik in München tien uur met Ten Hag gezeten had, was jij (Van Seumeren, red.) al vol vertrouwen en keurde hij het goed. Ik zei: ‘nee, jij moet ook nog met hem zitten’. Dat hebben we in Breukelen gedaan. Toen we over salaris begonnen had ik onze max in mijn hoofd, maar toen Ten Hag daar overheen ging zei jij (Van Seumeren, red.) meteen: ‘daar komen we wel uit!’. Je was echt zo onder de indruk van hem.”

Van Schaik: “Wat heeft Ten Hag in jouw ogen betekend voor FC Utrecht?”

Van Seumeren: “Hij heeft de cultuur totaal veranderd, van gemakzuchtig naar presteren. Het begin was inderdaad niet makkelijk.”

Van Schaik: “We hebben toen met hem (Ten Hag, red.) gezeten. Hij zei: ‘wacht nou maar, het komt echt goed’. Op een gegeven moment begon hij te winnen en de jongens begonnen te voelen dat dat harde trainen en slijpen ging werken. Toen was hij er doorheen. Maar het heeft drie, vier maanden gepiept en gekraakt. Iedereen werd gek van hem in de organisatie van FC Utrecht.”

Lees meer:
0 reacties