Van Seumeren vol in de emotie: "Afstand nemen van FC Utrecht"

Frans van Seumeren
Frans van Seumeren Foto: © Orange Pictures

Frans van Seumeren betreurt de rellen na afloop van het verloren Play-off duel tegen Go Ahead Eagles. Van Seumeren twijfelde zelfs om op te stappen als grootaandeelhouder.

Na de wedstrijd liep het compleet uit de hand, terwijl het daarvoor ook al mis was gegaan. "Ik ben ziek van de situatie. Ziek van het feit dat we geen Europees voetbal hebben gehaald, ziek van wat er is gebeurd zondag en ziek van de hele nasleep. De kater is enorm", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

"Het gaat nu op het nieuws en in de krant over de supporters van FC Utrecht die zich misdragen. Maar dat zijn helemaal geen supporters, dat zijn vandalen", benadrukt Van Seumeren. "Mensen die ons mooie spelletje kapot maken. We leven heel erg mee met de slachtoffers, waaronder agenten en vrijwilligers die dit zondag van dichtbij hebben meegemaakt. Een stel vandalen verkloot het voor de rest."

Van Seumeren heeft zelfs nagedacht om te stoppen. "Ik heb in het verleden al aangegeven dat, wanneer de hooligans niet ophouden met rellen, ik de handdoek mogelijk in de ring zou gooien en afstand zou nemen van FC Utrecht. In mijn emotie heb ik daar de laatste dagen ook weer over getwijfeld."

Lees meer:
0 reacties