Van Seumeren verklapt: "Ga hem zeker proberen te overtuigen"

Frans van Seumeren
Frans van Seumeren Foto: © Orange Pictures

Frans van Seumeren is dolblij met Ron Jans. Onder de hoofdtrainer klom FC Utrecht van de laatste plaats terug naar de subtop.

Met Michael Silberbauer kende FC Utrecht een dramatische start van het seizoen, dus besloot Van Seumeren in te grijpen en kwam Jans naar de Galgenwaard. "Ik ben ontzettend blij dat we hem die sabbatical uit zijn hoofd hebben gepraat", vertelt de grootaandeelhouder bij RTV Utrecht. De oefenmeester was van plan na zijn vertrek bij FC Twente eerst een pauze te nemen. "Het was een moeilijk gesprek, maar Ron raakte overtuigd van onze ambitie en van hoe wij werken."

Na de aanstelling van Jans klom FC Utrecht door een recordreeks ongeslagen wedstrijden weer omhoog. "Dat het nu zo goed gaat is voor 99 procent te danken aan Ron. Hij bewijst maar weer eens hoe belangrijk de functie van hoofdtrainer is voor een club", aldus Van Seumeren. Hij gaat graag langer door met zijn hoofdtrainer, die tot medio 2025 vastligt. "Ik ga zeker proberen hem ervan te overtuigen dat hij er nog een jaartje aan vast moet knopen. Maar daar ga ik hem nou nog niet mee confronteren."

Lees meer:
0 reacties