Van Seumeren over opstappen: "Je denkt over alle situaties na"

Frans van Seumeren
Frans van Seumeren Foto: © Pro Shots

Het was een hot topic een aantal weken geleden. Een boze Frans van Seumeren die de kleedkamer van FC Utrecht instormde en de spelers aansprak. Volgens de berichten kwam het tot een aanvaring met Sean Klaiber. Aan laatstgenoemde specifiek heeft Van Seumeren de dag erna meteen zijn excuses gemaakt.

Het incident met Klaiber was niet het eerste incident dit jaar. Voormalig hoofdcoach Henk Fraser werd de laan uitgestuurd na een handgemeen met Amin Youness. Tussen mond en lippen door lijkt Van Seumeren te zeggen dat dit bij hem ook even aan de orde is geweest. "Situaties staan altijd op zichzelf. Je ziet wel de impact die het heeft gemaakt, dus dan denk je over alle scenario’s na. Daar praat je met verschillende mensen over, ook met Gonnie. Het was voor de rvc aanleiding om de kaders, verantwoordelijkheden en regels nog eens duidelijk te maken en daar sta ik natuurlijk achter", vertelt hij aan Voetbal International.

Over de situatie met Klaiber is Van Seumeren erg duidelijk. "We hebben een gesprek gehad zondag, dat was voor mij heel belangrijk", begint de grootaandeelhouder. "Sean heeft niets verkeerd gedaan en ik vind het heel vervelend dat hij nu ongewild ook in het verhaal is gekomen. Sean en ik hebben een jarenlange band en ik hoop vooral dat deze band blijft."

Van Seumeren heeft er wel van geleerd. "Het was de tweede keer in vijftien jaar tijd dat ik een kleedkamer ben binnengelopen. De eerste keer was bij Erik ten Hag. Neemt niet weg dat het nooit had mogen gebeuren. Ik kom nooit meer in de kleedkamer!"

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Utrecht komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Utrecht (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Utrecht
18:45
Almere City
vr
6/10
FC Volendam
20:00
FC Utrecht
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
za
28/10
Fortuna Sittard
21:00
FC Utrecht
zo
5/11
FC Utrecht
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
18 Almere City 6 -14 1
Bekijk de hele stand