Van Seumeren maakt excuus: "Ik was zo ongelooflijk teleurgesteld"

Na de nederlaag van FC Utrecht in eigen huis tegen Go Ahead Eagles stapte eigenaar Frans van Seumeren woedend de kleedkamer van FC Utrecht in en hield daar een tirade die door verschillende journalisten op de gang kon worden opgepikt. De eigenaar van FC Utrecht heeft spijt van zijn optreden.

Zondag stapte Van Seumeren wederom de kleedkamer in om de selectie op een ander toon toe te spreken. "Ik wist dat de selectie zondagochtend zou gaan trainen. Het leek me verstandig mijn gezicht even te laten zien', laat de grootaandeelhouder aan Voetbal International weten. "Ik heb mijn excuses aangeboden." "Ik heb zaterdagavond uit emotie gehandeld", blikt de eigenaar berouwvol terug. "Ik dacht dat na het gelijkspel bij NEC het lek wel boven was. Geen moment dacht ik dat het verkeerd zou kunnen gaan tegen Go Ahead. En dan verlies je hem op zo'n manier. Na de wedstrijd ben ik naar de kleedkamer gegaan. Dat was vrij emotioneel. Maar ik was zó ongelooflijk teleurgesteld." "Ik begrijp nu ook wel dat het intimiderend kan zijn", gaat Van Seumeren verder. "Dan komt de grote baas zomaar de kleedkamer binnengelopen. Dat kan onwennig aanvoelen. Dat heb ik natuurlijk niet gewild. In die vijftien jaar is het pas de tweede keer dat het is gebeurd. Maar ik had het niet moeten doen."

Lees meer: