Van Seumeren: "Daar schrok ik wel van, dat gevoel heb ik nooit gehad"

Frans van Seumeren
Frans van Seumeren Foto: © Orange Pictures

In de nieuwe Forza is Frans van Seumeren lovend over Ron Jans. Onder zijn leiding kroop FC Utrecht uit het dal en is de ploeg al enige tijd ongeslagen in de Eredivisie. Hierdoor staan ze inmiddels op plek dertien op de ranglijst.

"Ik ben erg content met het feit dat Ron Jans de ploeg aan de gang heeft gekregen", begint Van Seumeren in Forza. "Jordy en ik hebben niet voor niets zoveel tijd en energie erin gestoken om Ron naar Utrecht te halen. We wisten dat hij de juiste man zou zijn voor deze klus. Dat blijkt nu al wel. Het vertrouwen groeit, de weerbaarheid wordt groter en we gaan weer met een gevoel van onoverwinnelijkheid naar Stadion Galgenwaard."

"Dankzij het voetbal wat Ron Jans in de ploeg heeft gekregen is ook het vertrouwen bij jullie weer gestegen. Jullie support is zo ontzettend belangrijk voor deze ploeg", vervolgt Van Seumeren. Dat zien we de laatste tijd telkens weer. Denk maar eens terug aan die 4-3 tegen Ajax of het gelijkspel tegen Excelsior. Langere tijd waande er een sfeer rond, waarin zelfs werd gesproken over degradatie. Daar schrok ik wel van. Want dat gevoel heb ik, of het team, nooit gehad. Natuurlijk werd dit ook aangedikt door de media. Maar gelukkig is het tij nu gekeerd en klimmen we gestaag naar boven. Weg van die onderste plekken. Daar horen wij ook absoluut niet thuis."

"Het stadion zit de laatste weken weer goed vol en dat stemt mij tot tevredenheid. Als we het kunnen opbrengen om iedere week het voetbal op de mat te leggen wat we gewend zijn, dan verwacht ik dat het stadion zomaar eens elke thuiswedstrijd vol kan gaan zitten", besluit Van Seumeren.

Lees meer:
0 reacties