Van Dinteren baalt: "We hebben veel te weinig goals gescoord"

Ivar van Dinteren
Ivar van Dinteren Foto: © Pro Shots

Ivar van Dinteren heeft wel eens betere tijden meegemaakt in zijn loopbaan. Hij eindigde met Jong FC Utrecht op de allerlaatste plek in de Keuken Kampioen Divisie, een triest resultaat.

Tegenover FORZA blikt de oefenmeester van de jongelingen terug op een zeer teleurstellend seizoen. "Een overwinning in 2024. Het is niet waar ik op gehoopt had. Kan ik mezelf dit verwijten? Misschien wel, misschien ook niet. De ranglijst liegt niet en de hoofdtrainer is naar mijn mening altijd verantwoordelijk. Het probleem waar we tegenaan liepen in de eerste seizoenshelft is er nog steeds. we scoren niet genoeg."

Daar ging Van Dinteren wel mee aan het werk. "Wij hebben daar de afgelopen maanden aandacht aan besteed. Als je kijkt naar het aantal schoten op doel van de afgelopen zes wedstrijden dan zijn er slechts zeven teams die meer schoten op doel dan wij. Het probleem is alleen dat we de kansen niet afmaken. 45 grote kansen gehad en 32 gemist. Dus we hebben veel te weinig goals gescoord. Zeker als je dit afzet tegen het aantal tegengoals", ziet een sombere Van Dinteren in.

Lees meer:
0 reacties