Van der Vaart kritisch: "Dan zie je een hele treurige wedstrijd"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart was in de uitzending van NOS Studio Voetbal erg kritisch over FC Utrecht tegen Fortuna Sittard. Van der Vaart was niet alleen kritisch over de ploeg van Ron Jans maar ook over de trainer zelf.

"Dan kom je daar en dan zie je echt een hele treurige wedstrijd", begint Van der Vaart zijn verhaal. Halilovic schoot een penalty mis en Van der Vaart vond het niks meer dan een dramatische wedstrijd.

Even later vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst of Van der Vaart nog mooie momenten heeft gezien. "Nou... Het liefst niet maar jullie willen dat altijd zo graag. Het is 0-0, er wordt nauwelijks op doel geschoten. Ook Utrecht was echt dramatisch. Dus ik laat het even weg vandaag." Van Ramshorst vraagt hoe Van der Vaart het vindt gaan bij FC Utrecht. Daar heeft hij een duidelijk antwoord op: "Ja, als jij toch tegen Fortuna speelt, die niet heel best zijn, dan moet je toch voor die overwinning gaan."

Ook zegt Van der Vaart dat hij Mats Seuntjens altijd zou opstellen. "Dan beginnen er weer mensen te lachen, maar ik vind het ongelofelijk als ik naar de goede kleur kan spelen maar even wat minder in vorm ben word je eruit gehaald. Maar een verdediger die drie tackles maakt maar alles eruit schiet wordt opgesteld, dat is gewoon hoe trainers denken."

Lees meer:
0 reacties