Van der Maarel zet FC Utrecht op scherp: "Mag ons niet gebeuren"

Mark van der Maarel heeft in gesprek met FC Utrecht TV vooruitgeblikt op het thuisduel tegen Vitesse. Ook blikt hij nog even terug op de wedstrijd bij RKC Waalwijk.

Van der Maarel geeft aan dat het bij FC Utrecht ook af en toe wat minder is. “Wij hebben laten zien nu dat als wij niet in fantastische doen zijn dat wij ook moeite hebben. Dat mag ons niet gebeuren dus daar zal met name de nadruk op liggen. Niks gaat vanzelf, we moeten het zelf allemaal halen en dat begint deze week al.”

Sam Lammers wist in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-2) voor de zevende wedstrijd op rij voor FC Utrecht te scoren. Dat zegt ook wel iets volgens Van der Maarel. “Dat is een knappe prestatie van hem. Het zegt ook wel iets over hoe we bezig zijn met elkaar en hoe goed dat in het proces gaat.”

Toch is het voor de verdediger nog niet genoeg: “We zijn hongerig naar meer. Dan merk je toch dat het balen is dat je gelijk speelt bij RKC. Daar hadden we meer van verwacht. Dat is een goed teken, alleen het is nu wel tijd om dat weer om te zetten”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties