Van der Maarel strijdbaar richting Feyenoord: "Dat leeft in de groep"

Mark van der Maarel
Mark van der Maarel Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft een hectische week achter de rug met het ontslag van Micheal Silberbauer. In De Telegraaf hopen Mike van der Hoorn en Mark van der Maarel tegen Feyenoord de knop om te zetten.

Van der Maarel en co. hopen zondag tegen Feyenoord een reactie te geven. "Op woensdag zijn we verder gegaan met een modus vinden om een resultaat te halen tegen Feyenoord. Dat is het enige wat ons nu te doen staat. We moeten gewoon presteren. En we moeten ook kritisch kijken naar onszelf, want uiteindelijk zijn wij als spelers ook een groot onderdeel van het feit dat de trainer er niet meer is. Die zelfkritiek leeft. Dat voel ik in de groep. Je hoopt dat het ons een beetje bij elkaar brengt om prestaties te leveren."

Ook Van der Hoorn hoopt dat dit het elftal wakker schud. "Als de trainer weg moet dan heb je het als team ook niet goed gedaan. We moeten zeker ook naar onszelf kijken. Als spelers hebben we ook gefaald. We moeten er in ieder geval voor zorgen, dat er beleving is op het veld tegen Feyenoord. Dat vond ik eraan schorten afgelopen zondag. Daar mag het nooit aan liggen. We moeten tegen Feyenoord strijden voor elke bal."

"Waar we nu staan is onze eer te na. Niemand hier wil staan op de plek waar we nu staan. Het gevoel om gas te geven tegen Feyenoord leeft in de groep. Wij willen echt gaan vlammen", zo sluit Van der Maarel strijdbaar af.

Lees meer:
0 reacties