Van der Maarel over naderend afscheid: "Ook nog nooit meegemaakt"

Mark van der Maarel
Mark van der Maarel Foto: © BSR Agency

Mark van der Maarel staat zondag voor zijn laatste duel als speler van FC Utrecht. In eigen huis kan bovendien Europees voetbal worden bereikt.

"Natuurlijk ben je wel iets bewuster bezig met dingen. De laatste keer hier, de laatste keer daar. Alleen het echte genieten en loslaten zat er nog niet in", zo vertelt Van der Maarel over zijn naderende afscheid. Want FC Utrecht is doorgestoten naar de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Zijn afscheid werd daardoor steeds uitgesteld. "Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat zijn uiteindelijk."

Het zal in een uitverkocht huis zijn, daar er een ware run was op tickets."Ik heb maar twee kaarten vastgelegd. Ik heb nog wat lijntjes uitgezet inmiddels. Hopelijk gaat dat genoeg zijn. Maar het is wel bizar. Ik heb dit ook nog nooit meegemaakt."

Het wordt sowieso een bijzondere avond. "Ik vind het gewoon heel gek. Ik weet ook niet hoe ik ga reageren. Het is ergens ook wel mooi dat je je emoties laat zien in deze wereld. Je bent toch mens. Hopelijk worden het tranen van geluk en blijdschap."

Lees meer:
0 reacties