Van der Maarel: "Dan kunnen wij van veel tegenstanders winnen"

Mark van der Maarel hoopte zijn laatste wedstrijden als profvoetballer nog te kunnen knallen. Aanstaande zondag wacht een thuisduel tegen Go Ahead Eagles.

De Deventenaren staan in punten gelijk met FC Utrecht. "Ze hebben een goede trainer (Rene Hake red.) die zijn teams met veel energie laat spelen. Het wordt een lastige pot. Ze staan niet voor niets daar", blikt Van der Maarel vooruit op het clubkanaal. "Het is aan ons om te laten zien dat wij die play-off-plekken willen bemachtigen en over hen heen te gaan.

Van der Maarel verwacht dat het een pittige wedstrijd gaat worden. "We moeten naar onszelf kijken. Welke afspraken maken we? Welke energie leggen we erin? Dan kunnen wij van heel veel tegenstanders winnen", meent het clubicoon van FC Utrecht. "Daarvoor moeten we niet te gemakzuchtig denken."

De 34-jarige rechtsback, die na dit seizoen afscheid neemt van het profvoetbal, komt dit seizoen weinig in actie, maar vertolkte recent tegen PEC Zwolle een glansrol. "Het was heel bijzonder. Het kwam allemaal een beetje samen. Ik koester het enorm, maar wat mij betreft blijft het daar niet bij", aldus Van der Maarel. "Ik hoop nog meer hoogtepunten eraan toe te voegen."

Lees meer:
0 reacties