Van der Hoorn vol vertrouwen: "Dit moeten we gewoon doorpakken"

Mike van der Hoorn heeft alle vertrouwen in een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij vindt dan ook dat hij en zijn team zich goed ontwikkelen in thuiswedstrijden.

Mike van der Hoorn was geschorst tijdens de wedstrijd bij Feyenoord (4-2). Wel kan hij goed duiden waarom de Domstedelingen verloren hebben in Rotterdam. “Je komt voor. Je hebt ook te maken met een tegenstander die op een heel hoog tempo speelt. Dat is gewoon lastig. Je hoopt dan dat je het vol kunt houden en nog een goal kunt maken. Die 1-2 viel op een verkeerd moment. Dat was een wereldgoal, en toen ging het stormen in De Kuip, en dat gebeurde”, vertelt hij in gesprek met FC Utrecht TV.

FC Utrecht speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Van der Hoorn weet wel hoe de Zwollenaren bestreden moeten worden. “Zij zijn het seizoen goed begonnen. Ze hebben het nu wat lastiger. Daar moeten we vol op klappen.” In de uitwedstrijd verloor FC Utrecht met 1-0. Toch denkt de verdediger dat je het daar niet meer mee kunt vergelijken. “Zij spelen anders nu en wij ook. Dus dat is moeilijk te zeggen. Wij staan er nu heel anders voor en PEC Zwolle ook. Soms kun je het begin van het seizoen niet vergelijken met nu.”

In ieder geval heeft Van der Hoorn alle vertrouwen in een goed resultaat. “In de laatste thuiswedstrijden zijn we gewoon goed. Dit moeten we gewoon doorpakken. We moeten op het veld intensiteit en voetballend vermogen laten zien. We zijn aan het groeien in de wedstrijden die we thuis spelen”, besluit hij. De aftrap van de wedstrijd is woensdagavond om 20:00 uur.

Lees meer:
0 reacties