Van der Hoorn langer bij FC Utrecht? "Moet ik goed over nadenken"

Mike van der Hoorn
Mike van der Hoorn Foto: © Pro Shots

Mike van der Hoorn zit alweer een aantal jaar bij FC Utrecht. Zijn contract loopt echter bijna af, waardoor de vraag oprijst wat er voor hem in verschiet ligt de komende jaren.

"Dat weet ik nog niet. Ik heb een aflopend contract en FC Utrecht wil graag verlengen. Ik heb het in beraad en zit nu in een fase dat ik over alles goed moet nadenken. Ik heb het hier echt goed naar mijn zin en FC Utrecht is mijn club, maar ik ben ook 31 jaar en koester de mooie herinneringen aan mijn periode in Engeland", vertelt Van der Hoorn bij Voetbal International.

"Wil ik nog een keer een avontuur in het buitenland, dan moet dat gezien mijn leeftijd wel komende zomer gaan plaatsvinden. Het hoeft niet per se in Engeland, maar het goede gevoel van het buitenlandse avontuur prikkelt me wel. Dat heb ik zo ook eerlijk uitgesproken naar de club, we zijn daar niet geheimzinnig over. Maar ik ben er nog niet uit, want ik weet na twee periodes wel goed wat voor moois ik hier heb. Mijn gevoel bij deze club is heel sterk. Ik heb hier al zoveel meegemaakt, van geweldige hoogtepunten tot trieste dieptepunten. Het heeft me gevormd tot de speler en persoon die ik nu ben."

Lees meer:
0 reacties