Van der Hoorn gelukkig: "Weer terug naar FC Utrecht, mijn club"

Mike van der Hoorn
Mike van der Hoorn Foto: © Pro Shots

Arminia Bielefeld bleek voor Mike van der Hoorn geen goede match. Inmiddels is hij alweer een paar jaar terug bij FC Utrecht waar hij zich goed voelt.

"Arminia Bielefeld had financiële problemen en inmiddels spelen ze helaas in de Derde Bundesliga. Na een jaar in Duitsland waarin het door corona moeilijk was om een sociaal leven op te bouwen, voelde de terugkeer naar Nederland voor ons dan ook wel als een bevrijding. Terug naar Laren, waar we een huis hadden gekocht, en weer terug naar FC Utrecht, mijn club", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Hij keerde terug in een warm nest. "René Hake was bijvoorbeeld de trainer toen ik bij FC Utrecht terugkeerde. Echt een goede trainer en fijn persoon, die het altijd goed neerzette en weet wat er nodig is. Helaas is hij niet lang trainer geweest bij FC Utrecht."

Nu is Ron Jans de trainer. "Onder Jans is het nu zaak om stabiliteit te bouwen en de ambitie na te streven. Het is heel goed dat FC Utrecht ambitie heeft, alleen moet het geen blinde ambitie worden, zoals destijds de uitspraak Topdrie aanvallen is uitgelegd. Want dan ben je steeds je eigen staart achterna aan het jagen."

Lees meer:
0 reacties