Van der Hoorn fel over speelwijze Almere City: "Er was niks aan"

Mike van der Hoorn
Mike van der Hoorn Foto: © Pro Shots

FC Utrecht behaalde op bezoek bij Almere City met slecht voetbal een punt. Na afloop was Mike van der Hoorn dan ook niet tevreden.

"Je weet van tevoren dat je een heel lastige tegenstander aan ze hebt en dat is er ook tegen ons uitgekomen. Er was niks aan. Voor het publiek niet, voor ons als spelers niet. Voor niemand niet. Maar je kunt ook niet zeggen dat wij meer hadden verdiend dan een punt. En dat is de verdienste van Almere. Wat je er ook van vindt; hun manier van spelen is wel succesvol.", zo is de verdediger duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"En verder moeten we deze wedstrijd maar heel snel vergeten", zo meent Van der Hoorn. "Laten we hopen dat we ons publiek komende week tegen NEC wél een mooie wedstrijd kunnen voorschotelen."

Het duel tegen NEC is een belangrijke voor de strijd om play-offs. Van der Hoorn is in ieder geval vol vertrouwen. "Tegen onder meer PSV en FC Twente hebben we de laatste tijd bewezen dat we heel goed kunnen voetballen. Dat gaan we tegen NEC ook weer laten zien; dat vertrouwen hebben we allemaal."

Lees meer:
0 reacties