Van den Berg kritisch na nederlaag in Utrecht: "Kan echt niet"

Davy van den Berg tegen FC Utrecht
Davy van den Berg tegen FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Davy van den Berg is niet te spreken over het optreden van PEC Zwolle woensdagavond. De aanvaller verloor met 5-1 op bezoek bij FC Utrecht.

Tot de rust ging het nog gelijk op, maar daarna ging het snel. "Ik vond ons de eerste helft niet beter, maar we hadden het redelijk onder controle. In de rust geloof je erin dat je een resultaat kan halen, maar dan neem ik het mezelf wel kwalijk dat het zo snel bergafwaarts gaat", zucht hij voor de camera bij RTV Oost. "Dat kan echt niet. Het ging erg snel, kinderlijk." Zelf ging Van den Berg ook in de fout bij een Utrechtse goal.

PEC leek via Lennart Thy nog in de wedstrijd te komen, maar richting het einde van de wedstrijd scoorden de Domstedelingen er gretig op los. "Ik weet niet of het aan de wissels lag, maar wij moeten gewoon per persoon naar onszelf kijken. Ikzelf voorop. Het was té kinderlijk", kraakt Van den Berg een kritische noot. "Wij moeten punten halen, op welke manier interesseert mij niet. We moeten beseffen dat we de punten hard nodig hebben."

Ten slotte is de oud-jeugdspeler van FC Utrecht complimenteus voor de tegenstander van woensdag. "Zij zaten er ook wel lekker in moet ik eerlijk zeggen. Bij ons het tegenovergestelde, dan krijg je dit resultaat", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties