Van de Streek ziet verbeterpunt: "Zeker met oog op de play-offs"

Sander van de Streek in duel
Sander van de Streek in duel Foto: © Pro Shots

Sander van de Streek zag zijn FC Utrecht niet winnen van PEC Zwolle. Dankzij het matige resultaat blijft FC Utrecht haar matige serie voortzetten.

"Het gaat om een bepaalde scherpte om die wedstrijden te winnen. We moesten vechten voor onze duels", vertelt hij in gesprek met RTV Utrecht. "Dat hebben we goed gedaan, alleen het probleem is dat we niet scoren. Je scoort uit één keer, uit een corner, maar dat is te weinig. Zeker met oog op de play-offs als we tegen Vitesse spelen. Dan moeten ze erin, anders ga je niet door."

Veel kansen werden gemist. "Ze missen niet expres, maar het gaat om een bepaalde scherpte om die wedstrijden te winnen. Dat laten we na. Dat is het verhaal van het seizoen. We moeten gewoon die kansen afmaken, dan maken we het onszelf zoveel makkelijker".

De laatste weken krijgt hij vaak het vertrouwen, al speelt hij op meerdere posities. "Ik wil zoveel mogelijk spelen. Nu krijg ik het vertrouwen en moet ik het uitbetalen. In welke rol dat ook is", besluit de middenvelder optimistisch.

Lees meer:
0 reacties