Van Breukelen deelt: "Daar zag je twee hele labiele ploegen"

In een nieuwe aflevering van Café Galgenwaard delen Hans van Breukelen, Jan Willem van Ede en lid van de Raad van Commissarissen, Kees Jansma, hun mening over het huidige FC Utrecht.

Op de vraag of van Breukelen verbetering ziet in het huidige spel van FC Utrecht. "Ja, dat wel", begint van Breukelen zijn verhaal bij Café Galgenwaard. "Het gaat nog wel met vlagen vind ik. Het is nog niet constant genoeg. Als je zo'n wedstrijd Utrecht - Ajax pakt, daar zag je twee hele labiele ploegen", voegt hij eraan toe. Ondanks de uitdagingen ziet van Breukelen wel potentie binnen het team. "Ik heb zelf wel het idee dat er talent genoeg loopt, hoor."

Jansma werpt een blik op een specifieke wedstrijd, zoals die tegen RKC voor de beker. "Neem RKC voor de beker, waarbij het dus na een halfuur 3-0 staat en dan denk je: klaar, maar nee. Dus het is nog broos", vult Jansma aan.

Van Ede deelt enthousiast zijn ervaring van het bijwonen van de eerste wedstrijd onder Ron Jans, tegen Heracles. "Ik zag de eerste wedstrijd bij Heracles toevallig. De eerste wedstrijd onder Ron Jans en dat vond ik er echt heel fris uitzien", aldus van Ede over de hoopvolle signalen voor de toekomst van FC Utrecht.

Lees meer:
0 reacties