Van Basten: "Om daar je geld in te steken is minder interessant"

Marco van Basten bij Ziggo Sport
Marco van Basten bij Ziggo Sport Foto: © Screenshot Ziggo Sport Voetbal

Marco van Basten besloot in 2019 aan te haken bij oud-teamgenoot, Frank Rijkaard, om samen de Utrechtse horeca te veroveren. Inmiddels hebben ze al drie restaurants en een succesvolle sporthal in bezit.

"Het is zo gegroeid, we hebben niet van tevoren bedacht dat we samen de Utrechtse Horeca Groep zouden worden", aldus Van Basten. Maar dat zijn de mannen nu wel, de Utrechtse Horeca Groep. Van Basten investeert graag in de horeca. Maar investeren in bijvoorbeeld bij FC Utrecht zit er niet in.

"Voetbal is leuk om naar te kijken, maar om daar je geld in te steken, dat is minder interessant. Ik heb het voetbal gedaan, maar geniet van de vrijheid die ik nu heb. Ik vond er weinig geluk in. Ik wilde winnen, dat werd niet gedaan, toen had ik het niet naar m’n zin. Ik wil altijd winnen en goed zijn", laat de oud-international weten aan het Algemeen Dagblad.

Er zijn nog grote plannen en dromen volgens het vijftal. Een extra indoor padelhal en een zesde locatie in Utrecht staan nog op het lijstje van de heren.

Lees meer:
0 reacties