Utrecht bezig aan zware voorbereiding: "We worden afgemat"

Klaiber1 5fbe41f16ec07
Klaiber1 5fbe41f16ec07 Foto: © Pro Shots

FC Utrecht is volop in training tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Zeeland. Voetbal Internationals Stef de Bont is erbij en ziet dat er flink getraind wordt.

Dat is in ieder geval de conclusie die we kunnen trekken uit gesprek met rechtsback Sean Klaiber. "Dit is wel serieus", vertelt de routinier die ondertussen gemasseerd wordt. "Het lijkt wel een Duits trainingskamp. We worden afgemat."

Volgens De Bont wordt er voorzichtig geklaagd over de intensiteit waarmee getraind wordt. Coach Michael Silberbauer stemt dat, tot verbazing wellicht, tevreden schrijft de journalist. "Het is voor de Deen alleen maar een teken dat hij op de goede weg is. Deze weken gebruikt de jonge trainer om inhoud te kweken. Survival of the fittest."

Niet iedereen is echter helemaal van de partij. Eerder werd al bekend dat Zidane Iqbal geblesseerd is, terwijl De Bont nog een aantal spelers een speciaal programma ziet volgen. "Naast Klaiber zit Ole Romeny op een fiets, verderop werkt Can Bozdogan een individueel programma af. En waar Ruben Kluivert in Utrecht aan zijn revalidatie werkt, stappen Taylor Booth en nieuweling Zidane Iqbal eerder van het veld af. Uit voorzorg."

Lees meer:
0 reacties