Utrecht-aanwinst valt in de smaak: "Vind ik het mooiste om te zien"

Naoki Maeda is deze winter FC Utrecht komen versterken. De Japanse aanvaller kwam over van Nagoya, een club uit zijn vaderland. Zijn kersverse trainer René Hake is positief gestemd over de aanwinst.

Hake vertelt hoe Maeda op hem over komt. "Een hele vrolijke indruk, een hele open jongen, zoals ik hem tot nu toe ken", begint de oefenmeester bij FC Utrecht. "Die graag de dialoog zoekt, die veel vraagt en wil graag weten hoe die dingen kan aanpakken, oppakken."

Maeda probeert aansluiting te vinden bij zijn teamgenoten. "Hij roert zich ook leuk in de groep; gaat bij verschillende jongens aan tafel zitten, en probeert op die manier ook goed contact te krijgen met de spelersgroep en dat is heel leuk om te zien."

"Ondanks dat het in het Engels voor hem niet altijd even makkelijk is, doet hij wel zijn uiterste best om onderdeel te zijn van de groep en dat vind ik het mooiste om te zien", eindigt Hake zijn verhaal.

Dankzij UtrechtFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 10.00 bij een zege van FC Utrecht tegen Ajax! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties