Unibet is gul: 7x je inleg (!) als Lidberg of Seuntjens scoort

Isaac Lidberg in de Galgenwaard
Isaac Lidberg in de Galgenwaard Foto: © Pro Shots

FC Utrecht neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Twente, de nummer drie van de Eredivisie. Unibet ziet de ploeg van trainer Joseph Oosting als de grote favoriet, want bij een zege van de Tukkers keert de bookmaker 'slechts' 1.74 keer je inzet uit.

Een gelijkspel bij FC Utrecht - FC Twente levert maar liefst 4.20 keer je inleg op. Als de club uit de Domstad weet te winnen, is Unibet bereid om bijna vijf (!) keer de inzet uit te betalen met een quotering van 4.80. De ploeg van trainer Ron Jans wist eerder in eigen huis al van Ajax te winnen.

TIP: Lidberg of Seuntjens scoort tegen FC Twente (7.00)

Denken jullie dat Isaac Lidberg, die tegen RKC Waalwijk een penalty benutte, zondag ook weer trefzeker is? Of denken jullie dat Mats Seuntjens gaat scoren? In beide gevallen kan je maar liefst 7 (!) keer je inleg verdienen. Met goals van Taylor Booth (11,50) of Othman Boussaid (14.00) kan je echter ook VEEL geld verdienen. Durf jij een gokje te wagen? Zet dan in op een (kop)doelpunt van Mike van der Hoorn (15.50) of Hidde ter Avest (19.00).

TIP: Barkas houdt de nul in de Galgenwaard (5.80)

Ron Jans kent de club uit Enschede natuurlijk uitstekend, waardoor hij precies weet hoe FC Utrecht moet gaan spelen. Denken jullie dat onze doelman Barkas met een 'clean sheet' van het veld stapt? Als Barkas de nul weet te houden, keert Unibet bijna zes keer je inleg uit: 5.80.

Lees meer:
0 reacties