Toornstra: "Zo'n belangrijke goal, dat is een verslavend gevoel"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

FC Utrecht won zondag in een knotsgekke wedstrijd van Ajax. Jens Toornstra tekende in de 71e minuut voor de 3-3, waarna Oscar Fraulo in de laatste minuut de winnende maakte namens de Domstedelingen.

"Dit was een leuke wedstrijd. Ook een tijd geleden dat we hebben gewonnen, dus dat is ook altijd fijn. Ik moet het team een compliment maken hoe we hebben gespeeld, op een kwartier in de tweede helft na. Echt een beetje op z'n Utrechts ook. Dat is fijn om te zien", reageert Toornstra na afloop bij ESPN.

Hij maakte zijn goal op aangeven van Ryan Flamingo. "Je kon de hele wedstrijd al zien dat we best veel ruimte hadden. De terugtrekbal was vaak gevaarlijk, daar loerde ik ook een beetje op bij die goal. Ryan zag me goed staan en speelde prima af. Dat hebben we besproken. Uit het boekje", glimlacht Toornstra.

Het viel goed bij FC Utrecht, zo merkt hij op. "Zo'n belangrijke goal scoren, dat is wel een heel verslavend gevoel. Het was een tijd geleden. Je zag het ook aan de ontlading, ik ben er heel erg blij mee", zegt hij over zijn goal.

Lees meer:
0 reacties