Toornstra uit frustratie: "Dat roepen we al drie, vier weken"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

Meer ervaren spelers zoals Vasilis Barkas, Viergever, Mark van der Maarel en Jens Toornstra kennen momenteel veel druk bij FC Utrecht. Toornstra kijkt naar hoe de routiniers meer zouden kunnen betekenen voor hun elftal.

"Wat we nog meer kunnen doen vanuit onze rol? Toch dat team bij elkaar houden en de jongere jongens aanwijzingen geven, zelfvertrouwen geven. Hopen dat het een keer goed valt. Maar dat roepen we al drie, vier weken. Als ik wist wat precies nodig was om het om te draaien dan had ik al lang op die knop gedrukt", weet Toornstra te vertellen bij Voetbal International.

Er wacht een interlandweek. Dat betekent dat Jans aan zijn elftal kan werken. Wat moet hij doen volgens Toornstra? "Je bent allemaal op zoek naar het beste medicijn. Voor alles wat je opnoemt valt wel iets te zeggen. Ik weet het nu ook niet. Het enige wat we kunnen doen is elke dag alles geven. Elke dag."

De volgende wedstrijd voor FC Utrecht is tegen Ajax. "Ik kan zeggen: op papier heb je het liefst een makkelijke tegenstander maar de realiteit is dat op dit moment iedereen lastig is voor ons. Dan maar tegen Ajax", besluit Toornstra.

Lees meer:
0 reacties