Toornstra teleurgesteld: "Geeft toch wel een onbevredigend gevoel"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

Op zaterdag speelde FC Utrecht gelijk op bezoek bij Excelsior. Het betekende dat FC Utrecht voor de elfde keer op rij ongeslagen bleef. Toch heerst er teleurstelling na afloop.

"Ik denk dat we de eerste helft niks weggeven en in het creëren van kansen wel tekort komen", begint Jens Toornstra tegenover ESPN. "In de tweede helft kom je eerst goed weg. Vervolgens maak je 1-0 en dat is het gewoon heel zonde. Ik denk dat we de tweede helft aan de bal niet goed genoeg waren om echt aanspraak te maken op drie punten."

"De intenties zijn er natuurlijk altijd wel. Het is een snel veld, maar daar moet je ook rekening mee houden", vervolgt Toornstra, die lovend is over Sam Lammers. "Lammers is een hele goede spits natuurlijk, balvast ook. Hij is hier nu pas twee weken dus dat heeft ook tijd nodig, maar dat hij kwaliteiten heeft is zeker."

Toornstra stond voor het tweede duel op rij in de basis, terwijl hij afgeschreven leek. "Als een duveltje uit een doosje, ben ik er weer. Ik heb wel vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten. Als de kans komt, dan moet je zorgen dat je er staat. Het is positief dat je weer niet verliest, maar het geeft toch wel een onbevredigend gevoel", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties