Toornstra: "De trainer maakt andere keuzes, daar heb ik mee te dealen"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

FC Utrecht verloor woensdagavond met 2-1 uit bij Feyenoord in het kader van de KNVB Beker. Oud-Feyenoorder Jens Toornstra reageerde na afloop van de wedstrijd bij RTV Utrecht.

"Het is heel fijn om nog zoveel waardering te voelen", begint Toornstra over zijn invalbeurt. "Ik ben nu meer dan een jaar weg dus dat heeft mij wel goed gedaan. Als je in dit stadion speelt voor Feyenoord geeft het je zoveel energie. Ik vind dat we als Utrecht zijnde goed stand hebben gehouden en aan het einde krijg je toch nog mogelijkheden voor een verlenging. Jammer dat we het niet hebben omgezet tot echte kansen, het was een avond waarop we onszelf toch redelijk hebben kunnen laten zien."

"We begonnen niet goed, maar de eerste kans was toch voor ons", gaat hij verder. "In dit soort wedstrijden tegen dit soort teams moet dat gelijk een goal zijn. Dan moet Feyenoord komen en krijg je nog meer ruimte. Nu kom je 2-0 achter en speel je Feyenoord in de kaart. We scoren een goede goal voor de rust, na de rust goed stand gehouden en tot het einde hoop gehouden.

Vanaf de bank kon Toornstra het begin van de wedstrijd goed analyseren. "De linkerkant lag bij hun vaak open, daar kwam ik zelf ook nog twee keer vrij. Daar kijk je zeker naar."

Toornstra gaat met gemixte gevoelens de winterstop in. "Teleurgesteld ja, we hadden graag door gegaan in de beker. Voor mij persoonlijk kan het allemaal wel wat beter. De laatste tijd speel ik wat minder. Ik voel me fit en kan spelen maar de trainer maakt andere keuzes en daar heb ik mee te dealen. Ik ben een teamspeler dus ik zal altijd alles blijven geven, als de trainer me nodig heeft kan ik spelen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties